hyr min konst

En kal & tom vägg gör ingen glad. Skapa istället en inbjudande och trivsam miljö för såväl besökande som medarbetare genom att hyra mina målningar till era lokaler som kan vara kontor, matsal, väntrum, reception, restaurang, konditori, mottagningsrum osv. Ja, det går även bra att hyra målningar för t ex homestyling.

Så här går det till

  • Ni väljer ut de målningar ni är intresserade av att hyra ur sortimentet här på webbsidan och hör sedan av er till mig på kontakt@carina-lagerstedt-nilsson.se alternativt skickar ett meddelande här. (Uthyrning sker tillsvidare enbart i Skåne)
  • När ni har bestämt er för vilka målningar som är aktuella för ert företag så planerar vi tillsammans en tid då vi kan träffas och hänga upp dem hos er.
  • Ni skriver avtal med mig på 1 år och betalar då 5 % av målningens värde i månaden. Det betyder att om målningen kostar 4500 kronor betalar ni 225 kronor / månad. Kostnad för transport, hängningsassistans och försäkring tillkommer. Ni kan när som helst köpa målningen för en lägre summa och ni kan givetvis hyra mer än en tavla åt gången om ni vill det. Fakturering sker kvartalsvis.
  • Vid hyra av målningar för homestyling vid t ex lägenhetsvisning eller husförsäljning sker betalning för varje gång målningen hyrs ut och fakturering sker per månad. Kostnad för transport, hängningsassistans och försäkring tillkommer.
  • Avboka senast två veckor innan hyresperioden börjar. Sker avbokning efter detta tas en avgift på 300 kronor ut.

Följ mig på Instagram

@lagerstedt.art