KÖPVILLKOR

Följande allmänna köpvillkor (”Köpvillkor”) gäller alla beställningar och köp av produkter som görs av en kund via Lagerstedt Art (”Shop”). Genom att godkänna och slutföra ett köp i webbshopen accepterar du även dessa Köpvillkor. Om du har några frågor om dessa Köpvillkor, vänligen kontakta mig på kontakt@carina-lagerstedt-nilsson.se .

Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra dessa Köpvillkor, utan att meddela dig i förväg. Den version av dessa Köpvillkor som du godkänner vid din beställning gäller för ditt köp.

Mina tavlor är original och varje tavla är helt unik därför reserverar jag mig för eventuella brister eller fel i informationen på min webbsida som till exempel nyansskillnader på min konst på grund av de skärminställningar du har på din dator eller i din mobil. Ett unikt konstverk som är målat kan ha ojämnheter i färgpåläggning som inte är ett fel utan faller under konstnärlig frihet.

Jag reserverar mig också för eventuella prisändringar som görs på min webbsida, lagersaldon eller tekniska fel och jag förbehåller mig rätten att ändra eller korrigera när det kommer till min kännedom.

BESTÄLLNING

Jag tar endast emot beställningar för leverans inom Sverige via webbshopen. Du måste vara över 18 år för att handla i min shop. En orderbekräftelse skickas till din e-post snarast möjligt efter att din beställning har registrerats. Kontrollera alltid din orderbekräftelse så att din beställning stämmer. Om något inte stämmer i orderbekräftelsen, vänligen kontakta mig på kontakt@carina-lagerstedt-nilsson.se

BETALNING

I shopen kan du välja att betala med kort (via betalningsleverantörerna PayPal och Stripe), men du kan också välja att hämta upp produkten hos mig och betala med Swish. All kortinformation är krypterad enligt gällande standard och regler och jag hanterar och sparar inte någon kontokortsinformation.

KUNDUPPGIFTER

Läs mer på Integritetspolicy

PRISER

Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt-, och emballagekostnad. Alla priser är angivna i svenska kronor och inkluderar moms. Jag reserverar mig för eventuella tryckfel eller prisändringar samt utsålda varor.

LEVERANS

Leverans sker med antingen DHL eller PostNord. Du kan även välja att själv hämta upp ditt konstverk hemma hos mig.

ÄNDRING AV SKICKAD FÖRSÄNDELSE

Om beställning gjorts och ändring av aviserad adress behöver ändras efter att varan är skickad tas en avgift ut om 400 kr inklusive moms.

RETURPOLICY

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick. Om produkten är i försämrat skick vid retur gör jag ett avdrag på återbetalningen som motsvarar det minskade värdet på produkten, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att du har hanterat varan ovarsamt.

Du som kund ansvarar för fraktkostnad, upphämtning och att varan är korrekt emballerad vid en eventuell retur. Alla varor som skall skickas i retur måste läggas tillbaka i originalförpackningen och varan skall returneras i det ursprungliga kartongemballaget.

Jag debiterar en avgift om 150 kr för beställningar som inte hämtas ut från det postombud dit beställningen skickats. Avgiften avser kostnader för returfrakt, hantering och administration.

ÅNGERRÄTT

När jag har tagit emot och godkänt din retur, eller bevis lämnats på att varan återsänts, betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom fjorton (14) dagar från ditt meddelande om utövande av ångerrätt.

REKLAMATION

Din produkt ska motsvara den bild och storlek som presenteras i min shop, men mina tavlor är original och varje tavla är helt unik därför reserverar jag mig för eventuella brister eller fel i informationen på min webbsida som till exempel nyansskillnader på min konst på grund av de skärminställningar du har på din dator eller i din mobil. Ett unikt konstverk som är målat kan ha ojämnheter i färgpåläggning som inte är ett fel utan faller under konstnärlig frihet.

SKADAD VARA

Skulle produkten vara trasig eller felaktig när den anländer har du rätt att reklamera produkten. För att reklamera behöver du ta bilder på den skadade produkten, skadat emballage samt på fraktsedeln som sitter på försändelsen. Jag behöver bilderna och ditt ordernummer för att kunna göra en reklamation. Du måste meddela mig om skadan inom skälig tid, normalt sett 3 dagar, från det att du märkt felet. Skicka inte tillbaka produkten förrän jag har hört av mig. Om det är en synlig transportskada anmäls detta enklast direkt till transportombudet vid mottagandet. Be om en notering på din kopia av fraktsedeln och spara emballaget för eventuell retur. Beskriv felet eller skadan så utförligt som möjligt och bifoga bilder på skadan och allt emballage måste även finnas kvar för att kunna dokumentera eventuella skador som skett under transport.

FORCE MAJEURE

Jag (Carina Lagerstedt Nilsson – ägare av Lagerstedt Art) ansvarar inte för att fullgöra leverans av mottagen beställning om och i den omfattning som förpliktelsen inte kan fullgöras på grund av omständighet som ej skäligen kunnat förutses, inkluderande bl.a. krig/krigsliknande händelse, naturkatastrof, brand, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser, transportproblem, ändrad lagstiftning samt därmed jämförbara händelser. Förekomst av force majeurehändelse innebär att jag som ägare av Lagerstedt Art befrias från mina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Mitt ansvar som ägare av Lagerstedt Art är begränsat till direkta varuskador. Min maximala ansvarsskyldighet gentemot dig för eventuella förluster eller skador som uppstår i samband med din beställning på Lagerstedt Art´s webbplats är begränsad till det totala beloppet för din beställning.

KONTAKTUPPGIFTER

Carina Lagerstedt Nilsson

Brunnsvägen 23

26193 Saxtorp

kontakt@carina-lagerstedt-nilsson.se